Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Získajte dopravu zadarmo

Nakúpte ešte za 50 € a dopravu máte zadarmo!

0 €
Doprava zadarmo!

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

Simona
Simona
15.10.2018
Jedna z nejlepsich veci na trhu na podporu imunity. Byvavala jsem porad nemocna a po tom, co jsem objevila tuto hlivu uz jsem vzdy ta, co nic nechytne. Za me super!

Ohodnotiť recenziu:

100% Rakytníkový olej v kvapkách 30 ml

Veronika
Veronika
3.8.2017

Dobry den prajem. Cely rok som velmi trpela na zapal hrdla a nosohltanu, eustachovej trubice a nervu, pobehala desiatky lekarov a nik mi nepomohol.. Ani ziadne produkty, ci byliny, lieky.. Naduzivala som sprej do nosa, koli upchatemu nosu pri alergii a znicila som si sliznicu v nose a hrdle. Tieto kvapky mi stali na policke asi mesiac bo som stratila nadej.. Ale po 3 dnoch kvapkania si do nosa sa vsetko zmenilo.. Zapal sa zmensuje a uz ma nic neboli!!! Nosom mozem uplne volne dychat, lepsie ako po sprejoch ci liekoch na alergiu. Nikdy na tento produkt nezabudnem, a budem mu verna cely zivot. Ten kto sa trapil dlhu dobu vie o com hovorim, a nie je to len fyzicka bolest. Dakujem TEREZIA, naozaj skvely produkt, dakujem za pomoc..

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

Jana
Jana
1.8.2019
začala som užívať na jeseň a celú zimu a jar som bola fit... kupujem ďalšie balenie :-)

Ohodnotiť recenziu:

Čierny cesnak

Michal
Michal
30.10.2019
U mna 100 %
  • Dobry liecivy efekt a vobec ho necítit v dychu.
  • Odporucam.

Ohodnotiť recenziu:

NEKAŠLI 100% prírodný bylinný sirup na kašeľ

Monika
Monika
30.10.2019
Lebo je účinný a je bez chémie
  • Vynikajjúci sirup na prírodnej báze škoda, že som ho neobjavila skôr :-)

Ohodnotiť recenziu:

B17 APRICARC s marhuľovým olejom 180 kapsúl

Dana K.
Dana K.
16.5.2017

Měla jsem diagnostikované cysty na mammografii, po užívání kapslí B17 APRICARC s meruňkovým olejem jsem absolvovala další vyšetření bez nálezu!!

Ohodnotiť recenziu:

ERECTOP

lolol
lolol
16.6.2019
neodporucam
  • ziadny ucinok, vobec neodporucam

Ohodnotiť recenziu:

B17 APRICARC s marhuľovým olejom 180 kapsúl

Monika Králová
Monika Králová
15.12.2016

Musím přiznat, že jsem naprosto nadšená z tohoto výrobku. Náhodou jsem zjistila, že mi pomáhá na tzv. vodu v koleni. Stačí týden užívání 2x 2 kapsle denně a je po problému bez návštěvy lékaře a bolestivého vytahování výpotku. Zabralo mi to už dvakrát a nic jiného jsem neužívala. Teď ho užívám preventivně každý den po dvou kapslích. Moc děkuji za takový přípravek.

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily

jožka
jožka
26.1.2019
ak to tak je čo som o tomto výrobku čítala možem smelo doporučit
  • ešte ani dobre neviem užívam ich len týžden , ktoré som teraz u vás kupila
  • zatial nič

Ohodnotiť recenziu:

100% REISHI BIO 120 kapsúl

Anonymné
6.5.2016

Dobrý den, ráda bych se podělila se svými zkušenostmi s autoimunitním onemocněním. Mám více než 20 let diagnostikovanou progresivní polyartritidu. Vyzkoušela jsem všechny dostupné léky od zlatých injekcí, antimalarik až po biologickou léčbu. Kdo zažil, jaké jsou bolestivé dny a noci uvěří, že člověk hledá vysvobození. Asi před rokem jsem objevila houbu REISHI v lékárně. Magistra mě ujišťovala, že to není extrakt ale lyofilizát a že se můžu spolehnout na kvalitu, je totiž od TEREZIA COMPANY. Koupila jsem si ji a od té doby ji pravidelně užívám. Když je změna počasí, nebo si toho naložím moc, zvyšuji dávky. Je to ZÁZRAK. Nemám oteklé ruce ani nohy, můžu chodit bez holí. Můj výsledek CRP je 5!! Nikdy jsem ho neměla tak nízký. Doporučuji každému, kdo se chce zbavit nesnesitelných bolestí. Fakt to funguje!!

Ohodnotiť recenziu: