Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Nakúpte ešte za 50 € a dopravu máte zadarmo

0 €
Doprava zadarmo!

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

ŽILY & CIEVY

olga č.
olga č.
3.9.2020
odporučila som ho dalším trom ludom nech vyskušaju pretože ten produkt funguje,dávam tomuto produktu
  • tento produkt som užívala 2mes.a mám velmi dobré výsledky predtým ma strašne bolievali nohy kupovala som rôzne maste a nič mi nepomáhalo až tento produkt žily a cievy mi pomohol a ešte som ho dala aj mojej švagrinej a zaťkovi aj tým prestali bolesti doporučujem vyskušať.

Ohodnotiť recenziu:

ŽILY & CIEVY

juliana V.
juliana V.
9.2.2023
Áno,lebo je veľmi dobrý.
  • Dobré zloženie a okrem toho, moji priatelia po 2 mesiacoch užívania sa o veľa lepšie cítia ako keď uživali detralex, ktorý odporúčaju lekári. Ja osobne uživam tento produkt s prestávkami a cítim sa dobre. Mám 64 rokov a som bez liekov. Fičim na Terézie produktoch. Ďakujem firme že je.

Ohodnotiť recenziu:

Čierny cesnak 60 kapsúl

VALIKA
VALIKA
20.8.2022
áno, vyhla som sa braniu liekov na cholesterol s množstvom vedľajších účinkov
  • dostal cholesterol do normálu
  • -

Ohodnotiť recenziu:

BELLA LINIA

frenkyrigo8@gmail.com
frenkyrigo8@gmail.com
19.11.2023
Zdravim mal už niekto nežiaduce reakcie na liek že mu svrbelo telo s toho?
  • Všetci
  • Náš

Ohodnotiť recenziu:

B17 APRICARC s marhuľovým olejom 60 kapsúl

Viktória
Viktória
17.11.2019
Som absolútne spokojná s týmto prírodným produktom, beriem ho preventívne, ale chrípkove obdobie má obyšlo, nakoľko mi našli aj celkom veľkú cystu na vaječniku, tak po týždni užívania cysta zmizla. Teraz to bude mesiac a pol, čo užívam tento vitamín a budem aj naďalej...

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily

Jaroslava
Jaroslava
2.4.2020
Áno
  • Kvalitný prípravok za dobrú cenu na imunitu, ktory funguje.

Ohodnotiť recenziu:

KĹBY FIT

Elena H.
Elena H.
20.3.2023
Vrelo odporúčam rodine, priateľom a známym, ktorí majú problémy s pohyb.aparátom. Prečo? Lebo ide o unikátny produkt /vyskúšala som skutočne mnoho rôznych,/ako jediný mi pri dlhodobom užívaní odstránil bolesti kolien.Dostávala som aj injekcie kysel. hyaluronovej do kolena, vlastné odstredené trombocyty z krvi-metoda PRP, efekt bol dočasný. Ďakujem pani Terézia . A aby som nezabudla, v mojom veku nemám ani náznak osteopénie - čiže aj kosti fit.
  • Produkt používam asi 2 roky, ked ma po určitom období užívania prestali bolieť kolená, skúsila som ho vysadiť. Po pár dňoch sa bolesť ozvala opäť. Odvtedy užívam Klby Fit pravidelne a bolesti nemám. Bicyklujem, venujem sa turistike bez bolestí. Mám 66 rokov.Práve idem objednať Klby fit aj pre manžela. A čím je produkt výnimočný?Organickými minerálmi, rakytníkom a Bosweliou.Som neskutočne spokojná.

Ohodnotiť recenziu:

100% Rakytníkový olej v kvapkách 30 ml

Veronika
Veronika
3.8.2017

Dobry den prajem. Cely rok som velmi trpela na zapal hrdla a nosohltanu, eustachovej trubice a nervu, pobehala desiatky lekarov a nik mi nepomohol.. Ani ziadne produkty, ci byliny, lieky.. Naduzivala som sprej do nosa, koli upchatemu nosu pri alergii a znicila som si sliznicu v nose a hrdle. Tieto kvapky mi stali na policke asi mesiac bo som stratila nadej.. Ale po 3 dnoch kvapkania si do nosa sa vsetko zmenilo.. Zapal sa zmensuje a uz ma nic neboli!!! Nosom mozem uplne volne dychat, lepsie ako po sprejoch ci liekoch na alergiu. Nikdy na tento produkt nezabudnem, a budem mu verna cely zivot. Ten kto sa trapil dlhu dobu vie o com hovorim, a nie je to len fyzicka bolest. Dakujem TEREZIA, naozaj skvely produkt, dakujem za pomoc..

Ohodnotiť recenziu:

Cordyceps active

Valéria P.
Valéria P.
24.4.2022
Po ochorení covid-19 som mala veľmi silný únavový syndrom a po zhliadnutí prednášky o tomto produkte som si povedala, že za skúšku nič nedám. Už po pár dňoch som sa cítila lepšie. Pociťovala som viac energie, vládala som viac. Som s týmto produktom spokojná a mne to veľmi pomohlo.
  • nenáročné dávkovanie
  • zloženie
  • dostupnosť

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

Jana
Jana
1.8.2019
začala som užívať na jeseň a celú zimu a jar som bola fit... kupujem ďalšie balenie :-)

Ohodnotiť recenziu: