Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Získajte dopravu zadarmo

Nakúpte ešte za 50 € a dopravu máte zadarmo!

0 €
Doprava zadarmo!

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

B17 APRICARC s marhuľovým olejom 60 kapsúl

Viktória
Viktória
17.11.2019
Som absolútne spokojná s týmto prírodným produktom, beriem ho preventívne, ale chrípkove obdobie má obyšlo, nakoľko mi našli aj celkom veľkú cystu na vaječniku, tak po týždni užívania cysta zmizla. Teraz to bude mesiac a pol, čo užívam tento vitamín a budem aj naďalej...

Ohodnotiť recenziu:

Čierny cesnak

Michal
Michal
30.10.2019
U mna 100 %
  • Dobry liecivy efekt a vobec ho necítit v dychu.
  • Odporucam.

Ohodnotiť recenziu:

NEKAŠLI 100% prírodný bylinný sirup na kašeľ

Monika
Monika
30.10.2019
Lebo je účinný a je bez chémie
  • Vynikajjúci sirup na prírodnej báze škoda, že som ho neobjavila skôr :-)

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily

Helena L.
Helena L.
19.10.2019
Kúpila som ho pre brata, ktorý má žalúdočné problémy.Pevne verím, že pomôže a zaberie.Napíšem.Ďakujem

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

Helena L.
Helena L.
19.10.2019
Hore uvedené
  • Je to fantastický produkt.Roky používam na herpes, herpes zmizne za 2-3 dní. Dávam túto hlivu ustricovú s rakytníkom aj synovi a bratovi.Zaberá úžasne.Ďakujem

Ohodnotiť recenziu:

HEMO PLUS + kyselina listová

Maťa
Maťa
17.9.2019
Ja som velmi tazky anemik......Našla som Hemoplus v lekarni... Ako som ho zacala brat necitim sa tak unavena a som plna energie...Odporučam na 1000percent.Akurat som dnes prisla s hematologii a sestricka mi povedala ze mam super vysledky............
  • je užasny je to zazrak

Ohodnotiť recenziu:

Bylinková ochucovací směs HERBA VEGI BIO 35g

Ivon
Ivon
30.8.2019
Genialna chuť, vo vsetkych mojich zdravých pokrmoch, grilovanej zelenine, mäse, kremovych polievkach. Pri zmene stravovania , pri zdravej výžive idealne BIO koreniny s morskou soľou...TOP...ďakujem, vzdy objednavam najväčšie balenia, varim si extra zdravé jedla, uz aj manzelovi a dcere dochucujem s tymito koreninami a su výborne.
  • pre všetkých

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

Jana
Jana
1.8.2019
začala som užívať na jeseň a celú zimu a jar som bola fit... kupujem ďalšie balenie :-)

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

Anka F.
Anka F.
1.8.2019
Vrelo odporúčam
  • Som maximálne spokojná s Hlivou ústričnou.,užívame ju s manželom pár mesiacov a naša imunita sa posilnila.
  • Kupujeme aj iné produkty od Terezie a sme veľmi spokojný.

Ohodnotiť recenziu:

DIAREGUL

Anka
Anka
21.7.2019
Odporucam
  • Hneď po mesiaci som zaznamenala výsledky odporúčam

Ohodnotiť recenziu: