Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Získajte dopravu zadarmo

Nakúpte ešte za 50 € a dopravu máte zadarmo!

0 €
Doprava zadarmo!

Vyskúšajte našu novinku - 100% prírodný bylinný sirup NEKAŠLI, ktorý vám uľaví od príznakov spojených s prechladnutím

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

Hliva ustricovitá + lactobacily 60 kapsúl

Anna F.
Anna F.
11.3.2019
Vrelo odporúčam.Po 2 týždňoch užívania si mamina nevie tento produkt vynachváliť kvôli problémom so zápchou,ktorá je bežná u starých ľudí
  • Pomáha na imunitu a pri zápche

Ohodnotiť recenziu:

KĹBY FIT

Anna F.
Anna F.
11.3.2019
Pomáha od bolestí
  • Maximálna spokojnosť...po užívaní 1 mesiaca nemám bolesti v kolenách a kĺboch...super..beriem ho už pár mesiacov a som maximálne spokojná,ako aj s inými produktami,ktoré som s manželom a teraz už aj moja mamina vyskúšali.

Ohodnotiť recenziu:

DIAREGUL

Anna F.
Anna F.
11.3.2019
Som veľmi spokojná s týmto produktom,pretože po 1 mesiaci užívania môj manžel nemá tak vysoký cukor,ako pred jeho užívaním....môžem odporúčať

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily

Jana
Jana
20.2.2019
prírodný 100% produkt, ktorý zaberá
  • Mne veľmi pomohol. Dostala som od svokry ako darček a začala som užívať pred zimou. Teraz v čase chrípkou epidémie sa citím skvelo, ani náznak choroby. Navyše mám dianistikovanú aj črevnú chorobu a užívaním týchto kapsúl sa cítim lepšie.

Ohodnotiť recenziu:

Rakytník v mede

Maja M.
Maja M.
7.2.2019
chutný a nepochybne zdravý produkt
  • Má veľmi príjemnú kyslastú chuť, čo mne veľmi vyhovuje, lebo nie som veľmi na sladké. Som schopná ho po malých lyžičkách pojedať napr. pri večernom sledovaní televízie, a tak jedno balenie skonzumovať za 3 - 4 dni. Je to proti odporúčanému užívaniu, ale nič sa mi nestalo, ak som zjedla oveľa viac a navyše ani len náznaky nachladnutia alebo inej pliagy.

Ohodnotiť recenziu:

HEMO PLUS + kyselina listová

Eva
Eva
6.2.2019
hodnotim na 120 percent
  • je vynikajúci
  • nic

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily

jožka
jožka
26.1.2019
ak to tak je čo som o tomto výrobku čítala možem smelo doporučit
  • ešte ani dobre neviem užívam ich len týžden , ktoré som teraz u vás kupila
  • zatial nič

Ohodnotiť recenziu:

Pestrec + Reishi

Ing. K.
Ing. K.
7.1.2019
Doporučujem tento produkt každému aj ako prevenciu a tiež ako podporný produkt napr. pri užívaní antibiotík.
  • Produkt "Ostropestřec" objednávam v podstate v pravidelných intervaloch aj vzhľadom na kombináciu pestreca mariánskeho s hubou reishi. Okrem pozitívnych účinkov na činnosť pečene , veľmi pozitívne pôsobí aj na správne fungovanie tráviaceho traktu, s čím má problém v podstate každý človek užívajúci rôzne medikamenty. S produktom som veľmi spokojná a budem ho aj naďalej užívať.
  • S produktami spoločnosti "Terezia" som spokojná vo všeobecnosti, zvykla som užívať aj Hlivu usticovú s reishi, prípadne s rakytníkovým olejom a tiež maximálna spokojnosť. Bonusom je veľmi vkusné a kvalitné balenie.
  • Žiadne výhrady

Ohodnotiť recenziu:

HEMO PLUS + kyselina listová

ALMA
ALMA
4.1.2019
Preto lebo ma vyznam
  • Rada si z casu na cas prezriem Vasu stranku ... tentokrat som sa vratila k Vam priamo k produktom z rakytnika kde som si klikla co mozu uzivat tehotne zeny a odvolalo ma na produkt HEMO PLUS + kyselina listová .... totizto mam tehotnu dceru co v tychto dnoch je dost unavena malatna z toho vsetkeho sa jej vytratil usmev .... no VDAKA .... skvelemu doplnku k strave sa moja dcera vratila k usmevu a vitalite a to uz po niekolkych tobolkach ..... VRELE odporucam a som stastna ze ste pani Terezia a Vasa rodinna spolocnost ;-) ..... ZELAM VELA SPOKOJNYCH ZAKAZNIKOV a samozrejme nam vsetkym zdravie aj vdaka TEREZIA COMPANY.

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

Simona
Simona
15.10.2018
Jedna z nejlepsich veci na trhu na podporu imunity. Byvavala jsem porad nemocna a po tom, co jsem objevila tuto hlivu uz jsem vzdy ta, co nic nechytne. Za me super!

Ohodnotiť recenziu: