Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Nakúpte ešte za 50 € a dopravu máte zadarmo

0 €
Doprava zadarmo!

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

100% REISHI BIO 60 kapsúl

Peter
Peter
18.6.2021
cena produktu
  • cena

Ohodnotiť recenziu:

Čierny cesnak

Mikena
Mikena
29.5.2021
Super produkt dobrý na srdce a cievy
  • Znížil sa mi tlak a ľahšie mi pracuje srdiečko
  • Žiadne negatíva

Ohodnotiť recenziu:

Vitamín D3 1000 IU 30 kapsúl

Filip
Filip
28.5.2021
Áno
  • cena
  • málo IU

Ohodnotiť recenziu:

Hubové quarteto s reishi

Johnny B.
Johnny B.
14.4.2021
Odporucam tym ktory robia tazsiu fyzicku a mentalnu robotu.
  • Som opatrovatel.pracujem dost narocnú robotu 12 hodín niekedy aj viac.
  • Potreboval som nieco co ma ,,drzí nad hladinou,, ked uz mam 10-12 hodín robotu za sebou.
  • Ten produkt uzivam len este 2 tyzdne a som si citil ze nie som uz taky unaveny.ani v robote ani doma.
  • 5-6 hodín staci ked spím.pred tym skoro som prespal den .
  • Citim sa fitnejsie.
  • Odpirucam !

  • Muž 49 rokov
  • -

Ohodnotiť recenziu:

Vitamín C TRIO NATUR

Zuzka
Zuzka
8.2.2021
Odporucam, len pozor na to davkovanie.
  • Kvalitne C-cko z prirodnych zdrojov.
  • Obal aj nazov budi dojem, ze ide o 500mg vitaminu C v jednej tablete, ide vsak ‘o dennu davku v 2 tabletach’, treba citat pozorne. Jedna tableta ma len 250mg vitaminu C. Pripada mi to zavadzajuce.

Ohodnotiť recenziu:

100% Hliva ustricovitá 60 kapsúl

Ján
Ján
24.1.2021
Na to aby to malo nejaký účinok je potrebné denne zjesť minimálne 10 g pomletej sušenej hlivy. 250 mg kapslí by ste museli denne užiť 40.
  • Nič
  • Na to aby to malo nejaký účinok je potrebné denne zjesť minimálne 10 g pomletej sušenej hlivy. 250 mg kapsle by ste museli denne užiť 40.

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily

Dana
Dana
28.12.2020
Hlivu ustricovu uzivam uz roky a nedam na nu dopustit. Pred tym som byvala casto chora, jedna choroba za druhou. Odkedy som zacala tuto hlivu uzivat, choroby akoby zmizli. Aj ked sa niekedy nevyhnem prechladnutiu, tak je to ovela lahsi a rychlejsi priebeh ako dovtedy. Uzivam jednu kapsulu denne dlhodobo a mozem len odporucit. Je to hotovy zazrak.

Ohodnotiť recenziu:

100% Rakytníkový olej v kvapkách 10 ml

Andrea
Andrea
6.10.2020
Doplnila by som ku mojmu predchadzajucemu hodnoteniu, kvapky su chutne, cena dobra a verim v jeho ucinky.

Ohodnotiť recenziu:

100% Rakytníkový olej v kvapkách 10 ml

Andrea
Andrea
6.10.2020
Perfektna a rychla komunikacia. Som nadsena. Urcite budem kupovat
  • Chut, cena a ucinky
  • Treba dopisat na obal davkovanie doporucene pre deti a opakovanie kury + prestavka

Ohodnotiť recenziu:

ŽILY & CIEVY

olga č.
olga č.
3.9.2020
odporučila som ho dalším trom ludom nech vyskušaju pretože ten produkt funguje,dávam tomuto produktu
  • tento produkt som užívala 2mes.a mám velmi dobré výsledky predtým ma strašne bolievali nohy kupovala som rôzne maste a nič mi nepomáhalo až tento produkt žily a cievy mi pomohol a ešte som ho dala aj mojej švagrinej a zaťkovi aj tým prestali bolesti doporučujem vyskušať.

Ohodnotiť recenziu: