Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Získajte dopravu zadarmo

Nakúpte ešte za 50 € a dopravu máte zadarmo!

0 €
Doprava zadarmo!

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

Simona
Simona
15.10.2018
Jedna z nejlepsich veci na trhu na podporu imunity. Byvavala jsem porad nemocna a po tom, co jsem objevila tuto hlivu uz jsem vzdy ta, co nic nechytne. Za me super!

Ohodnotiť recenziu:

HLIVIAČIK sirup s hlivou a rakytníkom - HRUŠKA

Martina P.
Martina P.
6.10.2018
Nám nevyhovuje!!! Veľká škoda!!!!Ten predtým bol lepší hliva+ovocie í!!!!Keby sme chceli rakytník, kúpili by sme si rovno tie želatínky!!!
  • Priadaný rakytník navyše niekomu vyhovuje niekomu nie, neviem prečo ste nenechali na trhu aj klasický hliváčik čo bol predtým hliva + ovocie, nám vyhovoval, skúsili sme aj tento nový, je dobrý, ale pre nás bol lepší ten prvý. Mohli ste kľudne nechať na trhu aj jednu príchuť bez rakytníka!!!!Neviem prečo ste to úplne zrušili.
  • Kedže synovi táto trojkombinácia nerobí dobre, už ho vôbec nekupujeme, škoda!!! Bol to výborný výrobok, ešte aj alergologička sa čudovala čo mu dávam. Písala som aj tu, ale bolo mi odporučené že s rakytníkom je to ešte lepšie. Pre nás nie!!!

Ohodnotiť recenziu:

KĹBY FIT

Petr
Petr
15.5.2018

S klouby a pohybovým aparátem mám problémy již nějakých 10 let, tedy od svých 42 let. Vyzkoušel jsem mnoho přípravků a to s menším či větším úspěchem. Bohužel pozitivní účinek vesměs netrvá dlouho. Na výrobku Klouby fit mě zejména zaujalo velmi odlišné složení od jiných přípravků na klouby. Výrobek jsem užíval 2 měsíce a užívání jsem navíc doplnil vitamínem C se šípky, á 500 mg, obden. Nyní mohu konstatovat zlepšení pohybu kloubů, zejména po ránu a menší bolestivost v krajních mezích kloubů. S výrobkem jsem tedy velmi spokojen.

Ohodnotiť recenziu:

KĹBY FIT

Lubica
Lubica
15.5.2018

Pri užívaní produktu som prvé 3 týždne nepociťovala žiadnu úľavu, ale potom sa to zlepšilo a môžem povedať, že aj pri predvianočnom zhone a upratovaní bolesť nie je žiadna, určite je potrebné užívať tieto doplnky dlhodobejšie, ale pomáhajú a pomohli aj mne. Do ďalšej práce prajem celému kolektívu všetko najlepšie, veľa veľa zdravia a veľa spokojných zákazníkov

Ohodnotiť recenziu:

KĹBY FIT

Annamarie
Annamarie
15.5.2018

Dobrý den, před 4 m jsem onemocněla vestibulární neuronitidou (povirovou), špatná primární léčba lékařů zapříčinila trvalé následky. Bojím se jakékoli chřipky, rýma, nachlazení stav zhoršuje. V lékarně mi doporučili Reishi. Začala jsem ji brát v době, kdy se o mne chřipka pokoušela. Beru ji zhruba 3 týdny, vyšší dávky, pozoruji, že se celkově cítím velmi dobře, mám plno energie. Všimla jsem si, že mám hustější a hebčí vlasy, pevné nehty a ustoupily bolesti kloubů prstů u nohou. Váš produkt je nesmírný zázrak. Koupila jsem si i Čagu a je to neskutečná energetická bomba :))). Vůbec jsem ani nedoufala, že mi Vaše produkty pomohou s tolika zdravotními potížemi. Chtěla jsem jen, abych byla odolnější vůči nachlazení. Děkuji za Vaše výjimečné produkty Přeji spoustu tak spokojených klientů, jako jsem já Annamarie

Ohodnotiť recenziu:

KĹBY FIT

R.J.
R.J.
14.5.2018

Již od mládí jsem měla problémy s bolestmi kolen. Rozhodla jsem se vyzkoušet Klouby fit, který jsem užívala podle doporučeného dávkování 2 měsíce. Během užívání se neobjevily žádné nežádoucí účinky. Musím říct, že se nyní cítím lépe a určitě bych produkt doporučila svým známým.

Ohodnotiť recenziu:

KĹBY FIT

Sergej Bortnyk
Sergej Bortnyk
7.5.2018

Po dvou měsících užívání přípravku KLOUBY FIT jsem pocítil zlepšení. Klouby přestaly reagovat na změny počasí, přestaly mě bolet záda. Výrobek hodnotím výborně a doporučil jsem ho příbuzným a známým.

Ohodnotiť recenziu:

KĹBY FIT

Katarina
Katarina
7.5.2018

Po prvom mesiaci som nepocitila zmenu, teraz,ked koncim druhe balenie zdaju sa mi bolesti kolien slabsie, zrejme je potrebne dlhsie uzivanie lieku. Ale kedze som clovek, ktory viac veri prirodnym ako cisto chemickym liekom som presvedcena, ze mojmu organizmu a hlavne postihnutym klbom len pomoze. Ako zakaznik, ktory nove veci hodnoti aj vizualne neda mi nepochvalit farebnu i graficku upravu vrchnej strany krabicky s liekmi. Vydarena praca!

Ohodnotiť recenziu:

KĹBY FIT

Jitka
Jitka
7.5.2018

Po 1 měsíci užívání přípravku Klouby Fit jsem pociťovala mírnou úlevu bolesti v kolenou. Ale v průběhu užívání 2. balení Klouby Fit, se mi pohyb velmi zlepšil, bolest ustupovala a nyní po doužívání 2 balení mě nic nebolí dokonce jsem i tancovala na vánočním firemním večírku. S přípravkem klouby FIT jsem maximálně spokojená a vitální ,určitě se k němu i v budoucnu vrátím. Díky za tento nový doplněk stravy Klouby Fit. pro lepší pohyb!

Ohodnotiť recenziu:

KĹBY FIT

Jiří
Jiří
7.5.2018

Přípravek Klouby Fit jsem užíval 2 měsíce - pohybové potíže se dost zlepšily -ranní ztuhlost-bolestivost. Přípravek jsem užíval 2x denně. Vedlejší účinky jsem nezaznamenal. Objednal jsem si další balení.Tento přípravek doporučuji, naše klouby si to zaslouží.

Ohodnotiť recenziu: