Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Nakupte ještě za 50 € a dopravu máte zdarma

0 €
Doprava zadarmo!

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

ŽILY & CIEVY

olga č.
olga č.
3.9.2020
odporučila som ho dalším trom ludom nech vyskušaju pretože ten produkt funguje,dávam tomuto produktu
  • tento produkt som užívala 2mes.a mám velmi dobré výsledky predtým ma strašne bolievali nohy kupovala som rôzne maste a nič mi nepomáhalo až tento produkt žily a cievy mi pomohol a ešte som ho dala aj mojej švagrinej a zaťkovi aj tým prestali bolesti doporučujem vyskušať.

Ohodnotiť recenziu:

Reishi v káve strong

Anna
Anna
13.8.2020
Je to chutna kava vďaka kakau....
  • Chutí mi
  • Všetko ok,az nato ze v balení chybal darček.,ten som chcela vyskúšať.

Ohodnotiť recenziu:

ŽILY & CIEVY

Ivan
Ivan
7.5.2020
Este som neuzival.
  • Je mozne uzivat spolocne s detralexom?

Ohodnotiť recenziu:

Čierny cesnak

ROMAN U.
ROMAN U.
25.4.2020
Odporúčam kazdemu,viac mocim telo sa zbavuje zlých veci
  • Že nepachne z úst a je fakt dobry

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily

Jaroslava
Jaroslava
2.4.2020
Áno
  • Kvalitný prípravok za dobrú cenu na imunitu, ktory funguje.

Ohodnotiť recenziu:

LARI Regeneračný krém na ruky

Lenka
Lenka
30.3.2020
Prijemna vôňa, rychlo vstrebateľný krém, ruky sú jemné, hydratované. Som milo prekvapená. Odporúčam.
  • Prijemna vôňa, rychlo vstrebateľný krém, ruky sú jemné, hydratované. Som milo prekvapená. Odporúčam.

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily

Zuzana B.
Zuzana B.
20.3.2020
Chcem sa s vami podeliť o moju skúsenosť s vašim produktom Hliva ustricovitá s lactobacily. Už dlho hľadám vhodný produkt na podporu imunity, bývam často chorá, mám buď nádchu alebo kašel, naposledy bolesť hrdla, kvôli ktorej som si musela preložiť operáciu kýly. Cítila som často nadúvanie a užívaním tohto produktu 2 krát denne mi nadúvanie úplne vymizlo

Ohodnotiť recenziu:

100% Rakytníkový olej v kvapkách 10 ml

Vierka
Vierka
12.3.2020
Ako použiť olej pri zápale ďasien a jazyka

Ohodnotiť recenziu:

B17 APRICARC s marhuľovým olejom 60 kapsúl

Viktória
Viktória
17.11.2019
Som absolútne spokojná s týmto prírodným produktom, beriem ho preventívne, ale chrípkove obdobie má obyšlo, nakoľko mi našli aj celkom veľkú cystu na vaječniku, tak po týždni užívania cysta zmizla. Teraz to bude mesiac a pol, čo užívam tento vitamín a budem aj naďalej...

Ohodnotiť recenziu:

Čierny cesnak

Michal
Michal
30.10.2019
U mna 100 %
  • Dobry liecivy efekt a vobec ho necítit v dychu.
  • Odporucam.

Ohodnotiť recenziu: