Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Nakúpte ešte za 50 € a dopravu máte zadarmo

0 €
Doprava zadarmo!

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

Čierny cesnak 60 kapsúl

VALIKA
VALIKA
20.8.2022
áno, vyhla som sa braniu liekov na cholesterol s množstvom vedľajších účinkov
  • dostal cholesterol do normálu
  • -

Ohodnotiť recenziu:

freeANGIN sprej na bolesť hrdla

Jaroslava
Jaroslava
16.8.2022
Mávam často problémy s hrdlom od klimatizácie či bubliniek. Od kedy som začala používať tento Angin hlavne v noci a podľa potreby aj 1-2x denne, nemám problémy so zápalom. Je veľmi dôležité ho používať hlavne na noc min 1
  • Obsahuje látky v olejovej forme, ktoré zvlhčia hrdlo rýchlo zaberú a nepotrebujete atb.
  • Je trochu nepríjemnej chuti, ale o to účinnejší :-)

Ohodnotiť recenziu:

MAGNÉZIUM + vitamín B6 a medovka

Anna S.
Anna S.
18.7.2022
Tento produkt určite odporúčam , možno pomôže aj iným proti únave , vyčerpanosti a tiež , ak majú problémy so zaspávaním .
  • Tento produkt užívam už zopár týždňov a som s ním veľmi spokojná , pomáha mi hneď zrána proti únave , a navečer ho užívam pred spánkom , lebo sa po ňom oveľa ľahšie zaspí . Keďže mám citlivý žalúdok obsah kapsule si nasypem do pohára s vodou a vypijem .

Ohodnotiť recenziu:

Cordyceps active

Valéria P.
Valéria P.
24.4.2022
Po ochorení covid-19 som mala veľmi silný únavový syndrom a po zhliadnutí prednášky o tomto produkte som si povedala, že za skúšku nič nedám. Už po pár dňoch som sa cítila lepšie. Pociťovala som viac energie, vládala som viac. Som s týmto produktom spokojná a mne to veľmi pomohlo.
  • nenáročné dávkovanie
  • zloženie
  • dostupnosť

Ohodnotiť recenziu:

NEKAŠLI 100% prírodný bylinný sirup na kašeľ

Ladislav
Ladislav
5.3.2022
Odporucam,pomohlo.

Ohodnotiť recenziu:

KĹBY FIT

Godálová E.
Godálová E.
27.2.2022
Veľmi rada ho odporúčam,kĺby sú dôležité,bez voľného pohybu je ťažko existovať
  • Velmi sa mi páči zloženie prípravku.Získala som skúsenosť známej,kt.ho už dlhšie užíva.Celkove som bola oveľa vitálnejšia,veľa som dokázala urobiť.Súcasne si občas dám homeopatický konštitučný liek.
  • Nevýhoda je na Slovensku vyššia cena

Ohodnotiť recenziu:

B15 MEMORY

Viera
Viera
14.2.2022
Odstranuje hladanie slov

Ohodnotiť recenziu:

HEMO PLUS + kyselina listová

Milan K.
Milan K.
11.2.2022
VRELO ODPORÚČAM SVOJÝM KAMARÁTOM, AJ PRE JEHO DETI.
  • 11.2.2022 Dostal som od Vás balíček Vašich Vitamínov. Sme s nimi celá rodina, nabudúce si budem objednávať ďalšie Vaše vitamíny.
  • Tak ešte raz Vám pekne ďakujeme:
  • --------------------------------------------------------------

Ohodnotiť recenziu:

Vitamín D3 1000 IU kapsule + DARČEK Vitamín D3 400 IU kvapky

Monika
Monika
4.2.2022
Veľkosť tobolky- výborná , kvalitný produkt, vrelo odporúčam. Som veľmi spokojná, ďakujem.
  • Veľkosť tobolky- výborná , kvalitný produkt, vrelo odporúčam.
  • Som veľmi spokojná, ďakujem.

Ohodnotiť recenziu:

Pestrec + Reishi FORTE

Janka
Janka
5.1.2022
Pomohol mi pri bolesti žalúdka a verím, že aj čistí pečeň som spokojná.
  • Pri problémoch s trávením odporúčam....
  • som spokojná žiadne proti

Ohodnotiť recenziu: