Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Získajte dopravu zadarmo

Nakúpte ešte za 50 € a dopravu máte zadarmo!

0 €
Doprava zadarmo!

Udržte na uzde svoj cholesterol s našou novinkou ČIERNYM CESNAKOM.

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

100% Rakytníkový olej v kvapkách 10 ml

Patricia
Patricia
18.7.2019
Pol roka som trpela na nehojace sa ranky na jazyku a ďasnách, po vyskúšaní všetkých možných prípravkov, som natrafila na rakytníkový olej. Ten zabral takmer okamžite. Teraz ho používam asi týždeň a problémy žiadne. Určite odporúčam všetkým, kotrých trápia afty alebo zápaly v ústach!!
  • dobrá cena
  • účinok
  • príjemná chuť

Ohodnotiť recenziu:

Zeleninová ochucovacia zmes VEGI VEGI BIO 250g

Stanislava Ž.
Stanislava Ž.
19.6.2019
produkt som začala používať namiesto klasickej vegety a veľmi mi vyhovuje chuť, ktorú jedlu dodá - odporúčam
  • veľká rozmanitosť použitých surovín
  • nič

Ohodnotiť recenziu:

ERECTOP

lolol
lolol
16.6.2019
neodporucam
  • ziadny ucinok, vobec neodporucam

Ohodnotiť recenziu:

100% Hliva ustricovitá 60 kapsúl

norbert N.
norbert N.
14.5.2019
je dobry na imunitu a doplna vela zdraviu prospeš.latok .
  • je dobry,dobra cena .Pomaha imunite nebol som tento rok vôbec nachlad.Je tam vela vlakniny to je tiež dobre ,treba zapit viac vody .
  • nič

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily 60 kapsúl

Edina
Edina
2.5.2019
Odporúčam
  • Prípravok som brala pravidelne počas chemoterapie po dobu 6 mesiacov a veľmi mi pomohol, nakoľko chemoterapia ničí aj "dobré" baktérie v črevách. Tento prípravok mi pomohol prekonať toto zlé obdobie.

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily 60 kapsúl

Anna F.
Anna F.
11.3.2019
Vrelo odporúčam.Po 2 týždňoch užívania si mamina nevie tento produkt vynachváliť kvôli problémom so zápchou,ktorá je bežná u starých ľudí
  • Pomáha na imunitu a pri zápche

Ohodnotiť recenziu:

KĹBY FIT

Anna F.
Anna F.
11.3.2019
Pomáha od bolestí
  • Maximálna spokojnosť...po užívaní 1 mesiaca nemám bolesti v kolenách a kĺboch...super..beriem ho už pár mesiacov a som maximálne spokojná,ako aj s inými produktami,ktoré som s manželom a teraz už aj moja mamina vyskúšali.

Ohodnotiť recenziu:

DIAREGUL

Anna F.
Anna F.
11.3.2019
Som veľmi spokojná s týmto produktom,pretože po 1 mesiaci užívania môj manžel nemá tak vysoký cukor,ako pred jeho užívaním....môžem odporúčať

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily

Jana
Jana
20.2.2019
prírodný 100% produkt, ktorý zaberá
  • Mne veľmi pomohol. Dostala som od svokry ako darček a začala som užívať pred zimou. Teraz v čase chrípkou epidémie sa citím skvelo, ani náznak choroby. Navyše mám dianistikovanú aj črevnú chorobu a užívaním týchto kapsúl sa cítim lepšie.

Ohodnotiť recenziu:

Rakytník v mede

Maja M.
Maja M.
7.2.2019
chutný a nepochybne zdravý produkt
  • Má veľmi príjemnú kyslastú chuť, čo mne veľmi vyhovuje, lebo nie som veľmi na sladké. Som schopná ho po malých lyžičkách pojedať napr. pri večernom sledovaní televízie, a tak jedno balenie skonzumovať za 3 - 4 dni. Je to proti odporúčanému užívaniu, ale nič sa mi nestalo, ak som zjedla oveľa viac a navyše ani len náznaky nachladnutia alebo inej pliagy.

Ohodnotiť recenziu: