Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Získajte dopravu zadarmo

Nakúpte ešte za 50 € a dopravu máte zadarmo!

0 €
Doprava zadarmo!

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

HEMO PLUS + kyselina listová

Maťa
Maťa
17.9.2019
Ja som velmi tazky anemik......Našla som Hemoplus v lekarni... Ako som ho zacala brat necitim sa tak unavena a som plna energie...Odporučam na 1000percent.Akurat som dnes prisla s hematologii a sestricka mi povedala ze mam super vysledky............
  • je užasny je to zazrak

Ohodnotiť recenziu:

Bylinková ochucovací směs HERBA VEGI BIO 35g

Ivon
Ivon
30.8.2019
Genialna chuť, vo vsetkych mojich zdravých pokrmoch, grilovanej zelenine, mäse, kremovych polievkach. Pri zmene stravovania , pri zdravej výžive idealne BIO koreniny s morskou soľou...TOP...ďakujem, vzdy objednavam najväčšie balenia, varim si extra zdravé jedla, uz aj manzelovi a dcere dochucujem s tymito koreninami a su výborne.
  • pre všetkých

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

Jana
Jana
1.8.2019
začala som užívať na jeseň a celú zimu a jar som bola fit... kupujem ďalšie balenie :-)

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

Anka F.
Anka F.
1.8.2019
Vrelo odporúčam
  • Som maximálne spokojná s Hlivou ústričnou.,užívame ju s manželom pár mesiacov a naša imunita sa posilnila.
  • Kupujeme aj iné produkty od Terezie a sme veľmi spokojný.

Ohodnotiť recenziu:

DIAREGUL

Anka
Anka
21.7.2019
Odporucam
  • Hneď po mesiaci som zaznamenala výsledky odporúčam

Ohodnotiť recenziu:

100% Rakytníkový olej v kvapkách 10 ml

Patricia
Patricia
18.7.2019
Pol roka som trpela na nehojace sa ranky na jazyku a ďasnách, po vyskúšaní všetkých možných prípravkov, som natrafila na rakytníkový olej. Ten zabral takmer okamžite. Teraz ho používam asi týždeň a problémy žiadne. Určite odporúčam všetkým, kotrých trápia afty alebo zápaly v ústach!!
  • dobrá cena
  • účinok
  • príjemná chuť

Ohodnotiť recenziu:

Zeleninová ochucovacia zmes VEGI VEGI BIO 250g

Stanislava Ž.
Stanislava Ž.
19.6.2019
produkt som začala používať namiesto klasickej vegety a veľmi mi vyhovuje chuť, ktorú jedlu dodá - odporúčam
  • veľká rozmanitosť použitých surovín
  • nič

Ohodnotiť recenziu:

ERECTOP

lolol
lolol
16.6.2019
neodporucam
  • ziadny ucinok, vobec neodporucam

Ohodnotiť recenziu:

100% Hliva ustricovitá 60 kapsúl

norbert N.
norbert N.
14.5.2019
je dobry na imunitu a doplna vela zdraviu prospeš.latok .
  • je dobry,dobra cena .Pomaha imunite nebol som tento rok vôbec nachlad.Je tam vela vlakniny to je tiež dobre ,treba zapit viac vody .
  • nič

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily 60 kapsúl

Edina
Edina
2.5.2019
Odporúčam
  • Prípravok som brala pravidelne počas chemoterapie po dobu 6 mesiacov a veľmi mi pomohol, nakoľko chemoterapia ničí aj "dobré" baktérie v črevách. Tento prípravok mi pomohol prekonať toto zlé obdobie.

Ohodnotiť recenziu: