Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Nakúpte ešte za 25 € a dopravu máte zadarmo

0 €
Doprava zadarmo!

AKCIA - Doprava cez Slovenskú poštu ZADARMO už pri objednávke nad 25 €

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

Anna A.
Anna A.
28.1.2024
Bohuzial po mojej skusenosti nie
  • Mam po Hlive ustricovitej s rakytnikovym olejom velke hnacky. Nemozem ho vobec uzivat. Ma niekto podobnu skusenost

Ohodnotiť recenziu:

HEMO PLUS + kyselina listová

Ivanka
Ivanka
18.1.2024
Minulý rok mi bol na základe odberov krvi preukázaný nedostatok kyseliny listovej. Nechcela som užívať klasický chemický liek, preto som hľadala ako si kyselinu listovú môžem doplniť prírodnejšou cestou. Po užívaní balenia som išla opäť na odber krvi a mala som veľmi dobré výsledky. Vrelo odporúčam aj iné doplnky od Terézie, fungujú. Ďakujem.
  • - preukázateľná účinnosť látok v doplnkoch výživy

Ohodnotiť recenziu:

BELLA LINIA

frenkyrigo8@gmail.com
frenkyrigo8@gmail.com
19.11.2023
Zdravim mal už niekto nežiaduce reakcie na liek že mu svrbelo telo s toho?
  • Všetci
  • Náš

Ohodnotiť recenziu:

RAKYTNÍČEK multivitamínové želatínky s rakytníkom - MORSKÝ SVET

Samuel
Samuel
8.11.2023
je to chutné
  • Nepíšu množstvo daných vitamínov čo by sa mne osobne celkom ľúbilo

Ohodnotiť recenziu:

Višňa v mede

Patrik P.
Patrik P.
4.10.2023
Produkt určite odporúčam. Popri používaní "obyčajného" medu je to super obohatenie, len tak, do čaju, alebo aj mnohými inými spôsobmi.
  • Veľmi chutný med. Super, že okrem višní je tam aj prídavok arónie.

Ohodnotiť recenziu:

Zázvorky želatínky s rakytníkom, zázvorom a vitamínmi

Patrik P.
Patrik P.
4.10.2023
Keby sa nejednalo o vitamíny, s ktorými to netreba preháňať, človek by dokázal zjesť aj oveľa viac naraz, ako je odporúčané. Naozaj sú chutné. :)
  • Výborná chuť a zároveň dobré pre zdravie. Kombinácia zázvoru a rakytníka je super.

Ohodnotiť recenziu:

Spánok & Relax

Silvia
Silvia
1.9.2023
Produkt užívam už pár mesiacov a veľmi mi pomohol pri zaspávaní. Po rokoch plytkého a prerušovaného spánku, konečne spím dobre a ráno sa zobudím oddýchnutá. Ďakujem, že takýto skvelý produkt máte.
  • Chutí po levanduli, zaberá

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

Janka G.
Janka G.
16.8.2023
pomohol mi hlavne pri zápche a podporuje pravidelné vyprázdňovanie a uľahčuje vyprázdňovanie odkedy užívam nemám tento problém....
  • posilňuje organizmus imunitu užívam dlhodobo som menej chorá. Navyše mi pomohol pri problémoch s vyprázdňovaním. Je to super výrobok teda rastlinka hliva odporúčam....

Ohodnotiť recenziu:

B17 APRICARC s marhuľovým olejom 60 kapsúl

Janka G.
Janka G.
16.8.2023
odporúčam je dobrý na veľa ochorení celkove mám pocit, že posilní celý organizmus.
  • pomohol mi pri ženských problémoch. Zmiernili sa výtoky a celkove stav ženských orgánov odkedy užívam nemám pocit svrbenia a celkove imunita sa posilnila som menej chorá.

Ohodnotiť recenziu:

Vitamín D3 2000 IU 30 kapsúl

Janka G.
Janka G.
16.8.2023
som rada, že už je aj silnejšia verzia užívam od jari do jesene. Je dobrý na imunitu.
  • Pomáha posilňovať imunitu užívam od jari do jesene hlavne v chrípkovom období.

Ohodnotiť recenziu: