Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Nakupte ještě za 25 € a dopravu máte zdarma

0 €
Doprava zadarmo!

Vážení zákazníci, chráňte si svoje zdravie a preto nakupujte u nás online. Už pri nákupe nad 25€ máte poštovné ZADARMO.

CZECH Superbrands award 2020

Získali sme ocenenie Czech Superbrands

Čítať viac

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

Hliva ustricovitá + lactobacily

Jaroslava
Jaroslava
2.4.2020
Áno
  • Kvalitný prípravok za dobrú cenu na imunitu, ktory funguje.

Ohodnotiť recenziu:

LARI Regeneračný krém na ruky

Lenka
Lenka
30.3.2020
Prijemna vôňa, rychlo vstrebateľný krém, ruky sú jemné, hydratované. Som milo prekvapená. Odporúčam.
  • Prijemna vôňa, rychlo vstrebateľný krém, ruky sú jemné, hydratované. Som milo prekvapená. Odporúčam.

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily

Zuzana B.
Zuzana B.
20.3.2020
Chcem sa s vami podeliť o moju skúsenosť s vašim produktom Hliva ustricovitá s lactobacily. Už dlho hľadám vhodný produkt na podporu imunity, bývam často chorá, mám buď nádchu alebo kašel, naposledy bolesť hrdla, kvôli ktorej som si musela preložiť operáciu kýly. Cítila som často nadúvanie a užívaním tohto produktu 2 krát denne mi nadúvanie úplne vymizlo

Ohodnotiť recenziu:

100% Rakytníkový olej v kvapkách 10 ml

Vierka
Vierka
12.3.2020
Ako použiť olej pri zápale ďasien a jazyka

Ohodnotiť recenziu:

B17 APRICARC s marhuľovým olejom 60 kapsúl

Viktória
Viktória
17.11.2019
Som absolútne spokojná s týmto prírodným produktom, beriem ho preventívne, ale chrípkove obdobie má obyšlo, nakoľko mi našli aj celkom veľkú cystu na vaječniku, tak po týždni užívania cysta zmizla. Teraz to bude mesiac a pol, čo užívam tento vitamín a budem aj naďalej...

Ohodnotiť recenziu:

Čierny cesnak

Michal
Michal
30.10.2019
U mna 100 %
  • Dobry liecivy efekt a vobec ho necítit v dychu.
  • Odporucam.

Ohodnotiť recenziu:

NEKAŠLI 100% prírodný bylinný sirup na kašeľ

Monika
Monika
30.10.2019
Lebo je účinný a je bez chémie
  • Vynikajjúci sirup na prírodnej báze škoda, že som ho neobjavila skôr :-)

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily

Helena L.
Helena L.
19.10.2019
Kúpila som ho pre brata, ktorý má žalúdočné problémy.Pevne verím, že pomôže a zaberie.Napíšem.Ďakujem

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

Helena L.
Helena L.
19.10.2019
Hore uvedené
  • Je to fantastický produkt.Roky používam na herpes, herpes zmizne za 2-3 dní. Dávam túto hlivu ustricovú s rakytníkom aj synovi a bratovi.Zaberá úžasne.Ďakujem

Ohodnotiť recenziu:

HEMO PLUS + kyselina listová

Maťa
Maťa
17.9.2019
Ja som velmi tazky anemik......Našla som Hemoplus v lekarni... Ako som ho zacala brat necitim sa tak unavena a som plna energie...Odporučam na 1000percent.Akurat som dnes prisla s hematologii a sestricka mi povedala ze mam super vysledky............
  • je užasny je to zazrak

Ohodnotiť recenziu: