Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Nakupte ještě za 50 € a dopravu máte zdarma

0 €
Doprava zadarmo!

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

Vitamín C TRIO NATUR

Zuzka
Zuzka
8.2.2021
Odporucam, len pozor na to davkovanie.
  • Kvalitne C-cko z prirodnych zdrojov.
  • Obal aj nazov budi dojem, ze ide o 500mg vitaminu C v jednej tablete, ide vsak ‘o dennu davku v 2 tabletach’, treba citat pozorne. Jedna tableta ma len 250mg vitaminu C. Pripada mi to zavadzajuce.

Ohodnotiť recenziu:

100% Hliva ustricovitá 60 kapsúl

Ján
Ján
24.1.2021
Na to aby to malo nejaký účinok je potrebné denne zjesť minimálne 10 g pomletej sušenej hlivy. 250 mg kapslí by ste museli denne užiť 40.
  • Nič
  • Na to aby to malo nejaký účinok je potrebné denne zjesť minimálne 10 g pomletej sušenej hlivy. 250 mg kapsle by ste museli denne užiť 40.

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily

Dana
Dana
28.12.2020
Hlivu ustricovu uzivam uz roky a nedam na nu dopustit. Pred tym som byvala casto chora, jedna choroba za druhou. Odkedy som zacala tuto hlivu uzivat, choroby akoby zmizli. Aj ked sa niekedy nevyhnem prechladnutiu, tak je to ovela lahsi a rychlejsi priebeh ako dovtedy. Uzivam jednu kapsulu denne dlhodobo a mozem len odporucit. Je to hotovy zazrak.

Ohodnotiť recenziu:

100% Rakytníkový olej v kvapkách 10 ml

Andrea
Andrea
6.10.2020
Doplnila by som ku mojmu predchadzajucemu hodnoteniu, kvapky su chutne, cena dobra a verim v jeho ucinky.

Ohodnotiť recenziu:

100% Rakytníkový olej v kvapkách 10 ml

Andrea
Andrea
6.10.2020
Perfektna a rychla komunikacia. Som nadsena. Urcite budem kupovat
  • Chut, cena a ucinky
  • Treba dopisat na obal davkovanie doporucene pre deti a opakovanie kury + prestavka

Ohodnotiť recenziu:

ŽILY & CIEVY

olga č.
olga č.
3.9.2020
odporučila som ho dalším trom ludom nech vyskušaju pretože ten produkt funguje,dávam tomuto produktu
  • tento produkt som užívala 2mes.a mám velmi dobré výsledky predtým ma strašne bolievali nohy kupovala som rôzne maste a nič mi nepomáhalo až tento produkt žily a cievy mi pomohol a ešte som ho dala aj mojej švagrinej a zaťkovi aj tým prestali bolesti doporučujem vyskušať.

Ohodnotiť recenziu:

Reishi v káve strong

Anna
Anna
13.8.2020
Je to chutna kava vďaka kakau....
  • Chutí mi
  • Všetko ok,az nato ze v balení chybal darček.,ten som chcela vyskúšať.

Ohodnotiť recenziu:

ŽILY & CIEVY

Ivan
Ivan
7.5.2020
Este som neuzival.
  • Je mozne uzivat spolocne s detralexom?

Ohodnotiť recenziu:

Čierny cesnak

ROMAN U.
ROMAN U.
25.4.2020
Odporúčam kazdemu,viac mocim telo sa zbavuje zlých veci
  • Že nepachne z úst a je fakt dobry

Ohodnotiť recenziu:

Hliva ustricovitá + lactobacily

Jaroslava
Jaroslava
2.4.2020
Áno
  • Kvalitný prípravok za dobrú cenu na imunitu, ktory funguje.

Ohodnotiť recenziu: