Hľadať SK (EUR) Prihlásiť Košík 0
Váš košík je prázdny :(

Nakupte ještě za 50 € a dopravu máte zdarma

0 €
Doprava zadarmo!

Recenzie

Najlepším dôkazom, že vám prinášame kvalitné a účinné produkty sú skúsenosti samotných zákazníkov, ktorí sa s nami o svoje príbehy podelili.

100% Hliva ustricovitá 60 kapsúl

Marta
Marta
29.6.2017

Hlivu užívam od marca t.r. Začala som ju užívať kvôli častému výskytu herpesov /zhruba každé dva týždne/. Poradila mi ju magistra z lekárne. Od marca som herpes nemala /teraz je koniec júna/, čo je pre mňa skoro ako zázrak.Posilnilo mi to imunitu. Určite budem hlivu užívať aj naďalej.

Ohodnotiť recenziu:

B17 APRICARC s marhuľovým olejom 180 kapsúl

Dana K.
Dana K.
16.5.2017

Měla jsem diagnostikované cysty na mammografii, po užívání kapslí B17 APRICARC s meruňkovým olejem jsem absolvovala další vyšetření bez nálezu!!

Ohodnotiť recenziu:

Cordyceps active

Irena Výborná
Irena Výborná
16.5.2017

Od mládí sportuji. Věnovala jsem se aerobiku, pak jsem si udělala certifikát jako cvičitelka. Teď vedu lekce pilatesu a běhám dálkové běhy. S věkem ztrácím sílu i elán, jsem pomalejší. Vyzkoušela jsem Cordyceps před závodem nebo před těžším tréninkem a zdá se mi, že můj výkon je lepší. Nejprve jsem si vzala jen jednu kapsličku, ale postupně jsem zvýšila na tři před větší zátěží. Mohu všem doporučit. Ale nejdřív vyzkoušejte v tréninku, pak teprve v závodě!

Ohodnotiť recenziu:

100% Rakytníkový olej 60 kapsúl

Helena Zíková
Helena Zíková
12.1.2017

Mám dobré zkušenosti, nejen s tímto produktem ale začalo to s Reishi které jsem si musela objednávat v lékárně protože oni to nevedou,takže jsem musela kolikrát čekat až mi milostivě objednají můj produkt a navíc mi nabízeli jiné méně účinné.Až jsem se naštvala a začala jsem sama hledat lepší řešení .Našla jsem přímo výrobce a bylo po problému mám vše a ještě za lepší cenu .Navíc teď běží grošmánie takže si mohu své oblíbené produkty objednat a ještě dostat něco zdarma . Všem vřele doporučuji já osobně jsem spokojena a to co slibují opravdu dodržují. Zkoušela jsem jiné a můžu říct že jsem se ráda vrátila, protože nebyli tak účinné.

Ohodnotiť recenziu:

100% Rakytníkový olej v kvapkách 30 ml

Helena Pechlátová
Helena Pechlátová
3.1.2017

Celý život mne trápí afty. Nic nepomáhalo až rakytníkový olej zabral. Doporučuji všem, aby vyzkoušeli.

Ohodnotiť recenziu:

B17 APRICARC s marhuľovým olejom 180 kapsúl

Monika Králová
Monika Králová
15.12.2016

Musím přiznat, že jsem naprosto nadšená z tohoto výrobku. Náhodou jsem zjistila, že mi pomáhá na tzv. vodu v koleni. Stačí týden užívání 2x 2 kapsle denně a je po problému bez návštěvy lékaře a bolestivého vytahování výpotku. Zabralo mi to už dvakrát a nic jiného jsem neužívala. Teď ho užívám preventivně každý den po dvou kapslích. Moc děkuji za takový přípravek.

Ohodnotiť recenziu:

RAKYTNÍČEK multivitamínové želatínky s rakytníkom

Pavol Rendek
Pavol Rendek
19.9.2016

Vyskúšali sme viacej podobných produktov viac alebo menej chutných alebo nápomocných. Pri tomto sme ale zostali a sme max. spokojný. Deti už menej lebo nevymeškávajú v škole :-) Skúsili sme aj nové príchute (hruška a višňa) ale deti ich odmietali - tie im tam nechutia a tak sme len pri klasike. Skúste a garantujem vám že po troch mesiacoch budete vidieť úspech ale budete sa musieť pripraviť na otázky zvedavých susedov, mamičiek a oteckov kamarátok/kamarátov vašich detí, ako to robíš že deti nie sú choré.

Ohodnotiť recenziu:

B17 APRICARC s marhuľovým olejom 180 kapsúl

Jarmila Kubová
Jarmila Kubová
29.8.2016

V dubnu letošního roku jsem si objednala vaše produkty B17 apricarc a Hericium erinaceus, se kterými jsem maximálně spokojená, problémy se zažíváním a pálení žáhy ustoupily, proto si je objednám znovu. Navíc prosím o doporučení produktu vhodného pro diabetika.

Ohodnotiť recenziu:

100% REISHI BIO 120 kapsúl

Anonymné
6.5.2016

Dobrý den, ráda bych se podělila se svými zkušenostmi s autoimunitním onemocněním. Mám více než 20 let diagnostikovanou progresivní polyartritidu. Vyzkoušela jsem všechny dostupné léky od zlatých injekcí, antimalarik až po biologickou léčbu. Kdo zažil, jaké jsou bolestivé dny a noci uvěří, že člověk hledá vysvobození. Asi před rokem jsem objevila houbu REISHI v lékárně. Magistra mě ujišťovala, že to není extrakt ale lyofilizát a že se můžu spolehnout na kvalitu, je totiž od TEREZIA COMPANY. Koupila jsem si ji a od té doby ji pravidelně užívám. Když je změna počasí, nebo si toho naložím moc, zvyšuji dávky. Je to ZÁZRAK. Nemám oteklé ruce ani nohy, můžu chodit bez holí. Můj výsledek CRP je 5!! Nikdy jsem ho neměla tak nízký. Doporučuji každému, kdo se chce zbavit nesnesitelných bolestí. Fakt to funguje!!

Ohodnotiť recenziu:

RAKYTNÍČEK multivitamínové želatínky s rakytníkom - DŽUNGĽA

Petr Horník
Petr Horník
11.3.2016

Rakytníček užíváme celá rodina na posílení imunity v období chřipek. Pomáhá nám i dětem a skvěle chutná! Doporučuji všem!

Ohodnotiť recenziu: